Uudet

Uudet Ford CI ELLIOT -matkailuautot ovat esillä Ylöjärven myymälässämme ja saatavilla nopealla toimituksella. Varastostamme löytyvät puoli-integroidut ja alkovimallit. Elliotit soveltuvat erinomaisesti pohjoismaiden talveen. Puuvapaa komposiittirunko ja hyvät lämpö- ja äänieristykset toimivat kaikissa sääolosuhteissa.

Kaikki Ylöjärvellä myynnissä olevat uudet autot sisältävät Finlandia- ja Scandinavia-paketin. Finlandia -paketti: Combi C6 EH kaasu/sähkölämmitin CP Plus ohjauspaneelilla, aurinkopaneeli, maalattu puskuri, peruutuskamera, 170 Hv, kattoikkuna, TV-teline. Scandinavia-paketti: harmaavesisäiliö eristetty ja lämmitettävässä tilassa, sähkölämmitteiset putkistot, ulkorappu eristetty, ohjaamon Remis-pimennysverhot. Lisäksi autoissa on lattialämmitys ja radio DAB Bluetooth (sis. USB)

Weinsbergin uudet Fire-sarjan ketterät Carabus -retkeilyautot löytyvät myös meiltä. Autot ovat laadukkaita ja niissä on erittäin toimivia ratkaisuja. Vain meiltä on saatavana uusi korkeampi malli, jossa kaksi täyskokoista parivuodetta! Meiltä löydät myös uudet WEINSBERG-matkailuvaunut. Saatavilla nopealla toimituksella.

Tutustu ja ota yhteyttä Caravan-myyjäämme Marko Mäkiseen, p. 0444-999908.
Autot, veneet ja moottoripyörät käyvät vaihdossa myös matkailuautoihin!

Tutustu vuoden 2019 malleihin ja uutuuksiin uudesta esitteestämme:

Ford CI

Selaa julkaisua